58.3% OFF

Black Color Rouge paket

Original price was: 59,74 €.Current price is: 24,90 €.

Šampon, maska in balzam Rouge Color Lock ščitijo barvno obdelane lase in podaljšujejo trajanje barve s preprečevanjem bledenja barve zaradi nove formule, obogatene z organskim ekstraktom granatnega jabolka.

Cena paketa vseh 5 izdelkov: 24,90 € z ddv

1x šampon 1lt
1x šampon 300ml
1x maska 1lt
1x maska 250 ml
1x milk maska 150ml

(ob nakupu dveh ali več paketov vam podarimo brezplačno poštnino)

Kategoriji: ,

Opis

Treatment for colour-treated Hair – Rouge

Šampon, maska in balzam Rouge Color Lock ščitijo barvno obdelane lase in podaljšujejo trajanje barve s preprečevanjem bledenja barve zaradi nove formule, obogatene z organskim ekstraktom granatnega jabolka.

Sijaj, intenzivnost barv in zaščita barv: novi šampon Rouge Color Lock podaljša trajanje barv in podaljša barvni učinek zahvaljujoč svoji inovativni tehnologiji proti bledenju, ki zagotavlja stabilnost barve in dolgotrajen sijaj. Njegova formula je obogatena z organskim ekstraktom granatnega jabolka, ki združuje nežne lastnosti, nego in obnovljeno moč las, ki so bili poškodovani s kemičnimi obdelavami. Čistilno in antioksidativno delovanje granatnega jabolka obnavlja in ščiti lasišče in lase ter preprečuje razbarvanje.
Rouge Color Lock Anti-Fade Mask je foto-zaščitna maska, ki intenzivno neguje in ščiti lase, povečuje barvni ton in intenzivnost za bolj sijočo barvo. Zahvaljujoč organskemu ekstraktu granatnega jabolka v svoji formuli lase pušča mehke, svilnate in obvladljive. Barvani lasje izžarevajo mavrične tone in izjemno dolgotrajen sijaj. Ta barvna maska zavije lase v nežen vonj, ki traja ves dan.

Novo mleko Rouge Color Lock je zadnji zaključek rituala lepote posebej ustvarjenega za barvane lase. Zahvaljujoč svoji formuli, obogateni z organskim ekstraktom granatnega jabolka, ohranja in povečuje barvno intenzivnost, obnavlja in bogati lasna vlakna ter ščiti ključavnice pred vročino in stresom okoljskih dejavnikov. Nanesemo ga pred česanjem, da olajša oblikovanje in tako ustvari svilnato, sijočo in enostavno upravljanje las.

Content missing