MAX PRO Fen Infinity 2100W

229,00 

Visokokakovosten, revolucionaren sušilnik za lase, ki vam bo za vedno spremenil življenje. Najnovejša tehnologija postavlja sušenje las na novo raven.

Sušilnik za lase upraviči svoje ime zahvaljujoč brezkrtačnemu električnemu motorju, ki zagotavlja do 3-kratno pospešitev sušenja v primerjavi s tradicionalnimi sušilniki za lase, večjo zmogljivost in daljšo življenjsko dobo motorja.

Zato pravimo: Neskončnost in naprej…

Opis

Visokokakovosten, revolucionaren sušilnik za lase, ki vam bo za vedno spremenil življenje. Najnovejša tehnologija postavlja sušenje las na novo raven. Sušilnik za lase upraviči svoje ime zahvaljujoč brezkrtačnemu električnemu motorju, ki zagotavlja do 3-kratno pospešitev sušenja v primerjavi s tradicionalnimi sušilniki za lase, večjo zmogljivost in daljšo življenjsko dobo motorja. Zato pravimo: Neskončnost in naprej…

Sušilniku za lase so priloženi difuzor in dva šobna nastavka (93 mm in 63 mm). Nastavke uporabljamo za sušenje in oblikovanje las z mehkim in širokim pretokom zraka. Difuzor pa enakomerno razprši zrak po laseh, tako da nastanejo čudoviti kodri brez krepastih las.

Sušilnik ima samočistilno funkcijo. Priključen sušilnik očistimo tako, da za nekaj sekund pritisnemo gumb za hladen zrak, motor lahko teče vzvratno približno 10 sekund in očisti nepotrebne delce, ki se naberejo v sušilniku. Te funkcije ne uporabljajte po nepotrebnem, saj lahko povzroči poškodbe motorja! Občasno je potrebno odstraniti pokrov na zadnji strani in očistiti filter s krtačko, kot prikazuje spodnja slika.


TEHNIČNE LASTNOSTI

– 2100 vatov

– Brezkrtačni električni motor

-Izjemno lahek (294gr)

-Lase posuši 3-krat hitreje in jih naredi sijoče in svilnate

-Ergonomsko oblikovanje

-3 različne jakosti zračnega curka

-4 nastavitve temperature

-Ima funkcijo Coolshot

– Vključuje 2 šobi (eno majhno in eno veliko) in difuzor

-Samočistilni

-2 leti garancije

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MAX PRO Fen Infinity 2100W”

Content missing