AFRODITA Hyaluron 24h krema za normalno in mešano kožo 50 ml

25,50 

Dobrodošla vlaga, svežina, bolj čvrsta koža. Adijo izsušena koža brez tonusa. Ekstremna moč vlaženja v nežni kremasti formuli, ki ne obteži.

Kategorija:

Opis

Dobrodošla vlaga, svežina, bolj čvrsta koža. Adijo izsušena koža brez tonusa. Ekstremna moč vlaženja v nežni kremasti formuli, ki ne obteži.

Hialuronska kislina

100 % naravna hialuronska kislina ima sposobnost intenzivnega prodiranja v globlje plasti kože, kjer zagotavlja optimalno vlaženje ter preprečuje izgubo vode skozi povrhnjico. S tem se povečata navlaženost in elastičnost kože, ki je vidno bolj napeta, gladka in pomirjena.

Peptid Karnozin

Je močan antioksidant (preprečuje oksidativni stres – uničuje proste radikale). Predstavlja zaščito celične membrane pred nevarnimi procesi, ki povzročajo spremembe v dermisu in s tem pospešujejo staranje kože, učinkuje na podaljšanem življenjskem ciklu celice ter na pomlajevanju kože.

Delovanje: Deluje z optimalnim in dolgotrajnim vlaženjem v globljih plasteh kože. Spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin. Koži nudi zaščito pred stresom in drugimi škodljivimi dejavniki okolja.

Tip kože: normalna do mešana koža

Stanje kože: izsušena koža, upadel tonus, gube, izguba sijaja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AFRODITA Hyaluron 24h krema za normalno in mešano kožo 50 ml”