LH Jewlz Developer 1,5% 1000ml

12,25 

1,5% kremni razvijalec za pol-permanentne barve (vol 5) za 25 veganskih pol-permanentnih barv in kolekcija toniranih barv brez amonijaka z novimi značilnimi sestavinami Leyton House Vegan Bond Complex, mešanica veganskih naravnih superživil, ki ščitijo in negujejo lase.

Kategorija:

Opis

25 veganskih pol-permanentnih barv in kolekcija toniranih barv brez amonijaka z novimi značilnimi sestavinami Leyton House Vegan Bond Complex, mešanica veganskih naravnih superživil, ki ščitijo in negujejo lase.
13 čudovito formuliranih odtenkov, ki segajo od stopenj 5 do 10 in ponujajo tonske nanose za vse osnovne nivoje, vključno s temnejšimi odtenki, za popolno koreninsko tapkanje. 10 osupljivih tonerjev za uporabo nad stopnjo 10, ki zagotavljajo toplino, globino in vse hladnejše pepelnate tone, ki si jih lahko predstavljate. 2 edinstvena odtenka, Liquid Gloss za izboljšanje ali razredčenje sijaja in Liquid Chrome za ustvarjanje popolne mehke srebrne barve.
Hladni toni zagotavljajo vsako mešanico vijolične, biserne, modre, srebrne in vseh kombinacij teh tonov, potrebnih za ustvarjanje čudovitih belih, platinastih in srebrnih zaključkov.
Uničenje naravne baze je preteklost, ki zagotavlja popolno nevtralizacijo.

Vegan Bond Complex vsebuje:
– Konoplino olje- superživilo za lase z vsebnostjo omega-3 in omega-6, preprečuje lomljenje, intenzivno neguje in ščiti pred škodljivimi UV žarki, ki povzročajo bledenje barve.
– Olje kvinoje- bogato z beljakovinami in vitaminom E, to superživilo ustvarja obrambno pregrado, ki lase ščiti pred onesnaženjem iz okolja in vročino, hkrati pa zadržuje vlago.
– Antioksidant eritorbinske kisline- po sestavi se ujema z vitaminom C za zaščito las in ohranjanje barve
– FillerPlex (EBR)- aktivne rastlinske beljakovine za pomoč pri obnovi, lepljenju in krepitvi las.

UPORABA:
3 : 1 (25%) = svetli 1 nivo
2 : 2 (50%) = svetli 2 nivoja
1 : 3 (75%) = pastelno toniranje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LH Jewlz Developer 1,5% 1000ml”

Content missing